top of page

Nyt og erfarent på samme tid

Finderup-Jensen Grafisk Design er et bureau med mange års erfaring.

Vi er to grafikere med hver vores kompetencer, som overlapper og komplementerer hinanden. ​Vi leverer grafisk design – og vi leverer ro i maven. Også når det går stærkt. Det kommer med erfaringen.​

Om det er en stor opgave med at skabe en visuel identitet for et nyt kulturhus eller en mindre, som at få trykt en ny adresse på et visitkort, så går vi all-in! Vi leverer stramt og gennemtænkt grafisk design fra start til slut, og vi kan også sørge for tekst, foto, illustration, kode, UX m.m. Vi sætter en udviklende dialog og et tæt samarbejde meget højt, for at opnå de bedste resultater, og så elsker vi en udfordring - også når det skal gå stærkt. Læg dine grafiske ambitioner i vores hænder. Professionalisme og perfektionisme kan du være sikker på.

Susanne Finderup har altid arbejdet med grafisk design. Både som Art Director på Ekstra Bladets magasiner og som selvstændig. Magasinforsiderne og -opslagene har vundet flere priser, bl.a. den prestigefyldte Danske Mediers Årets Avissider og Society For News Design Scandinavia.

Susanne er en dedikeret designer, som stræber efter det perfekte resultat - hver gang!

Henrik Jensen har været grafiker i mange år og har prøvet stort set alt inden for branchen. Oplært på den klassiske facon, hvor et godt øjemål var essentielt, og selvfølgelig superbruger i de grafiske programmer. 

Henrik har været tegnestuechef på Bergsøe 4 og Bocca Reklamebureau og har som selvstændig bl.a. designet og rentegnet Nettos aviser i en lang årrække. Ud over et knivskarpt grafisk øje, er Henrik ekspert i at samle trådene - og altid til tiden.

bottom of page